Dexter season 5 trailer

Címkék: trailer

2010.07.30. 00:55

El sem hiszem, hogy már itt is van! Tisztán él bennem a kép, hogy amikor befejezetem a negyedik évedot, akkor hangosakat káromkodva vettem csak tudomásul, hogy szeptemberig várnom kell a folytatásra. A sorozatok történelmének - legalábbis az általam ismertekének - egyik legdurvább, legváratlanabb és legszemetebb befelyezése volt a Dexter negyedik évadjának záróepizódja. Nem sok hasonló bátorsággal, merészséggel volt szerencsém a sorozatokkal kapcsolatban, de a Dexter valahogy minig tudott újjal szolgálni, mindíg sikerült úgy "megújulnia", hogy még véletlenül se legyek képes abbahagyni. Komoly függőséget okozott, de azt hiszem büszke is lehetek, hogy éppen egy ilyen kaliberü sorozatot tudhatok a kedvenceim között. Nem sok ember volt a környezetemben, akinek ha megmutattam, ne valami hasonlóan káros tüneteket kezdett volna el produkálni, mint jómagam. És most, VÉGRE legalább valami kis ízelítő, egy kis kostoló eljut hozzánk a folytatásból, hogy ne maradjunk nyáron se teljesen józanok. A gyilkosokat gyilkoló sorozatgyilkos Dexter Morgan története nem csupán lebilincselően izgalmas meglepetésekkel szolgál évadról-évadra, de egy eddig ismeretlen 'minitársadalomba' - gyilkosok klubbja - kalauzol el minket úgy, hogy mire észbe kapunk, magunk is egy "rossz fiúnak" drukkolunk. Michael C. Hall pedig egyszerűen zseniális! Annyit még had tegyek hozzá, hogy aki még nem látta a negyedik évadot, az semmi képpen ne nézze meg ezt az előzeteset, mert különben hatalmas meglepetéstől, mondhatnám katarzistól fosztja meg magát! Nem is szaporítom tovább a szót, nézzük a 5. évad angol nyelvű előzetesét!

Enjoy!

A bejegyzés trackback címe:

https://molnaremese.blog.hu/api/trackback/id/tr172186262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

eugenica 2013.03.26. 00:01:01

Nehezen veszem tudomásul, hogy azonosulok Dexterrel, a gyilkossal.
Bánt és dühít, hogy szimpátiám az övé.
Rafinált befolyás, a film befolyásának rabja lettem.
Vajon baj lenne ez?
Úgy vélem nem.
Ha a filmsorozat vége a törvény az "istenadta" emberi törvény jut majdan diadalra, akkor megnyugodna a törvényes igazságot vágyó lelkem.
De, ha nagyon őszinte szeretnék lenni a sorozat sosem lenne sikeres és ilyen sokrészes, ha az igazságos törvénykövetés lenne a témája.
süti beállítások módosítása