Változás!!!

Címkék: zene

2010.05.13. 18:20

Amint azt észre lehet venni, nagy változások napja ez a mai! FONTOS megjegyeznem, hogy ezentúl a velős filmes írásaimat egy másik cím alatt olvashatjátok:

www.filmdilemma.blog.hu

Azt viszont nem szerettem volna, hogy ez az oldal teljesen megszűnjön, így ide is kerülnek majd írások, de már sokkal szabadabb témakörben. És, mint ahogy az látható lehet, beleástam magamat egy kicsit ebbe a blogos dologba (azért megmondom, a többsége még mindíg magas számomra) így aztán már sokkal szebb, élvezhetőbb, színesebb oldallal tudok szolgálni. (mind itt, és mind a másik oldalamon ;) ) Lásd pl. tovább gomb, amire büszke vagyok, bár meglepően egyszerű művelet eredménye :D
Most, viszont rátérek egyből a lényegre, belecsapok a lecsóba, és egyből olyasvalakikkel kezdem ezt a szép, új napot, akik mostanában eléggé felvidítják szürke hétköznapjaimat! :D Aki ismer, már tudja is, hogy egy koreai fiúbandáról van szó (mellesleg elég népszerűek, még hazánkban is). A DBSK/THSK öt fiatal, tehetséges koreai srácból áll, így, aki vevő a japán, illetve a koreai nyelvű populáris zenére, az csatlakozzon hozzám!

Nem fogok sokat mesélni a banda megalakulásáról, meg hasonlók. Inkább csak bemutatom a srácokat, majd megpróbálok csatolni egy számot is tőlük;) (a személyes kedvencemet, természetesen.) Akiket jobban érdekelnek majd, azok úgy is rákeresenk! :D Azt azért még leírom, hogy a DBSK= Dong Bang Shin Ki körülbelül annyit jelent, hogy az istenek keletről jönnek. Hm...

A képszerinti sorrendben (balról -> jobbra) mutatnám be a srácokat, de csak úgy, név szerint. 
1: Xiah (Junsu) az első a sorban, aki az egyik legjobb énekes (szerintem). Magas baritonjával szinte mindíg szólót énekel. Valamint ő a legösztönösebben táncoló is a csapatból.
2: Mickey (Yochun), akinek a legméllyebb a hangja és talán a legférfiasabb srác. A japán és korai lányok körében a második legkedveltebb tag.
3: Hero (Jaejoong). Mickey azért csak a második, mert Hero lekörözi az összes fiút, ha népszerűségről van szó. Nem csak fátyolos hangjával varázsolja el közönségét, hanem kiváló színészi kvalitásával is. Több japán tv-sorozatban is volt már mellékszereplő, de ez évben (minden rajongó legnagyobb örömére) végre főszerepet is kapott a Heaven's Postman című koreai drámasorozatban. Hero igazi neve egyébként Kim, amit valójában csak egész kevesen tudnak.
4: Max (Changmin) a legfiatalabb tag az együttesben (1988-ban született). Ő is a szép, magasan csengő hagjával lopja be magát a lányrajongók szívébe.
5: U Know (Yunho) a "bandavezér" és egyébként a legképzettebb táncos is. Legtöbbször csak "vokált" énekel, de ha szólóra kerül a sor, hirtelen feltűnik, hogy őt is remek hanggal áldották meg.
A fiúknak tv-filmjeik (Dating on Earth, Dangerous Love) és tv-sorozataik (Vacation) is vannnak, amik igazi koreai csemegék! ;)

Leghíresebb számaik: Mirotic, Wrong Number, Bolero, TriAngel, Love in the Ice stb...
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://molnaremese.blog.hu/api/trackback/id/tr772000727

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása