Your Highness - Király! előzetes

Címkék: trailer

2011.02.01. 13:40

David Gordon Green legújabb agymenése az idei év egyik legjobban várt vígjátéka. James Franco újfent együtt dolgozik az Ananász expressz rendezőjével, de ezúttal Natalie Portman, Zooey Deschanel és Danny McBride a társai ebben a nem mindennapi középkori komédiában.
Danny McBride és Ben Best (Egyszer fent, ...inkább lent) tollából született a történet, melyben a két "királyfi", Fabious (James Franco) és Thadeous (Danny McBride) veszélyesebbnél veszélyesebb küldetésekre kényszerülnek, hogy megmentsék apjuk királyságát. Természetesen mind ezek mellett ki kell szabadítani a gonosz varázsló karmai közül a gyönyörű hercegnőt, és kissé meg kell regulázni az egyébként elég együgyű, két bal kezes Thadeoust. Melléjük szegődik a bátor és dögös Isabel (Natalie Portman), hogy segítse az küldetésüket. Hogy mi sül ki ebből a különleges kalandból, hogy hőseink milyen tetteket valósítanak meg és miként, arra még várnunk kell. Addig is itt van a magyar feliratos előzetes.

Nem várok túl sokat a mozitól, csak annyit, hogy legalább egy jót nevessek rajta. De igazán jót! Éppen ezért remélem nem csak McBride bambaságára és bohóckodására fogják felhúzni az egész film vázát, hanem kapunk majd műfaj - és karakter paródiát is rendesen. Majd kiderül!

 


 

A bejegyzés trackback címe:

https://molnaremese.blog.hu/api/trackback/id/tr1002630568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása