Igen, igen a piroska és a farkas megkapta a 21. századtól a maga verzióját, ami nem is lehet más, mint egy jó kis vérfarkasos történet. Bár sokan tudjuk, hogy az eredeti történet sem volt éppen piskóta (mielőtt még Grimmék belekontárkodtak volna a mesébe), de azért ez az elgondolás merőben új (bár kevésbé meglepő). A Twlight rendezőnőjétől, Catherine Hardwicke-től tudjuk, hogy nem áll messze ez a műfaj, így aztán valószínűsíthető egy újabb siker film a tinik körében. Ez, már csak a témaválasztás miatt is megjósolható, de természetesen tévdni emberi dolog. Várjuk csak ki a végét.
Valerie (Amanda Seyfried: Bajos csajok, Mamma Mia, Levelek Júliának, Kedves John stb.) halálosan szerelmes lesz Peter-be (Shiloh Fernandez: Interstate, Deadgirl, Bosszú, Cadillac Records stb.), aki egy árva favágó. Ezzel kivívja apja (Gary OldmanLeon, a profi, Az ötödik elem, Batman: kezdődik, Harry Potter, A sötét lovag stb.)  haragját, arról már nem is beszélve, hogy a faluját egy rejtélyes vérfarkas kísérti.

Catherine Hardwick kedveli a misztikumot és mind ezt szereti megspékelni rengeteg romantikus érzelemmel (ahogy tette ezt a Twilight első részében is). Most is valami hasonlóval találjuk szembe magunkat, de talán a szereposztásnak köszönhetően itt mind ez sokkal kedvelhetőbb, átérezhetőbb, helyénvalóbb lesz. Többet majd csak a film után!
Íme a magyar feliratos előzetes!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://molnaremese.blog.hu/api/trackback/id/tr12630756

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Celebleszbi 2011.02.04. 10:49:32

A blog két kedvenc filmjelenete a 2010-es évből: Julianne Moore és Amanda Seyfried - Chloé Natalie Portman és Mila Kunis - Fekete Hattyú

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása