Hanna előzetes

Címkék: trailer

2011.02.03. 16:05

Joe Wright (Büszkeség és balítélet, Vágy és vezeklés, A szólista) nevét a Vágy és vezeklés romantikájával írta bele a nagyérdemű emlék könyvébe, ám mondani sem kell, hogy van még hasonló "csoda" az ő kis tarsolyában. Cate Blanchett-el, Eric Bana-val, Tom Hollander-el (Három férfi és egy nő, Vakok földjén, A Karib-tenger kalózai- A holtak kincse, Bor, mámor, Provance, Valkür, A szólista, Büszkeség és balítélet stb.) és Saorise Ronan-al (Anyád lehetnék, Vágy és vezeklés, Szikraváros, Komfortos mennyország stb.)  karöltve egy igaz akciódús kaland mozival rukkol elő. A VOX egyenesen a huszonegyedik század Leon, a profijának titulálja, egyenlőre hatalmas kérdőjellel. Mit ne mondjak, azért ez elég magas léc, amit át kéne ugrania az "újonc" rendezőnek. Mindenesetre az előzetes egész ígéretes. Meglátjuk mekkorát képes ugrani Wright, ha nem romantikától és együttérzéstől "csöpög" a filmje.
Itt egy 16 éves lány áll a középpontban, akit apja igazi kis "gyilkológépnek" nevel, hogy aztán a későbbiekben meg tudja magát menteni a "gonosz" hírszerzési ügynökök seregétől, miközben próbál beilleszkedni egy átlagos család hétköznapjaiba.

Azért Joe Wright sem bízza a véletlenre a főbb szerepeket, hiszen olyan színészekkel dolgozik együtt itt is, akikkel már egyszer ért el sikereket. Saorise Ronan számomra is a Vágy és vezeklés idegesítő kislányaként maradt meg, de emlékszem Tom Hollander-re is, mint a Büszkeség és balítélet visszataszító Mr. Collins-ára. Már alig várom a rendező eme, nem csak műfajában meglepő, új filmjét.

Íme az angol nyelvű előzetes!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://molnaremese.blog.hu/api/trackback/id/tr52636162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása