Felújítások!

Címkék: információ

2010.05.19. 21:04

Csak egy gyors információ! Mivel már egész sok mindent megtanultam a blogom szerkezeti felépítéséről és szerkesztéséről, így vettem a bátorságot és itt-ott "felújítottam" régi posztjaimat.
Nagyobb változást csak a Top 10 Filmzenéim-ben lehet majd felfedezni, ahová sikeresen feltöltöttem a kellő zenéket, így most már nem csak olvashattok róluk, de meg is hallgathattok egy-egy kedvencet!
Ezúton azt is közzé teszem, hogy várom mindenki véleményét, akár e-mailben /megtalálható az elérhetőségeknél/, akár a kommenteknél! Írhattok ötleteket is, hogy miről olvasnátok szívesen, valamint válaszolok /amennyiben tudok/ számotokra fontos kérdésekre is a filmekkel kapcsolatban!

És ne feledjétek, hogy igényesebb filmes kritikáimat, illetve a kevésbé közönség kedvelt, "művészfilmek" előzeteseit a www.filmdilemma.blog.hu-n olvashatjátok!


 

A bejegyzés trackback címe:

https://molnaremese.blog.hu/api/trackback/id/tr212016476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása