Inception - Eredet előzetes!

Címkék: trailer

2010.05.26. 15:14

Hamarosan megérkezik hazánkba is Christopher Nolan legújabb filmje, az Inception (Eredet). A Batman filmek között kis szünetet tartó rendező olyan szereplőkkel dolgozott együtt, mint Leonardo Di Caprio, Ken Watanabe, Joseph Gordon-Levitt, Marion Cotillard, Ellen Page, Cillian Murphy, Michael Caine stb., így aztán minden reményünk megvan, hogy ismét valami remek alkotást tesz le az asztalra. Legalábbis a szereplőgárda adott. A történet már sokkal kevésbé egyértelműbb, mint az, hogy mire fel volt a hatalmas szuperprodukció körülötti titkolózás.
A film Dom Cobb-ról (Leonardo Di Caprio) szól, aki értékes információkat lop a tudatalatti legmélyéről. A gyakorlott tolvaj eme különleges képessége révén kitaszítottá, egy hontalan polgárrá válik a furcsa, álomszerű világban. Az ígéretesnek ható sci-fi-thriller mélyén valójában egy olyan üzleti világ jelenik meg, ahol maga a tudat, az emberi álmok válnak árucikké. Ez a legértékesebb tulajdonunk, mivel ezáltal tudunk információkat elrejteni magunk, illetve a világ elől. A látványban sem szegénykedő film júliusban kerül a hazai mozik palettájára.

Íme az ígéretes előzetes!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://molnaremese.blog.hu/api/trackback/id/tr512033085

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása