Thor előzetes

Címkék: trailer

2011.02.10. 13:45

Már régóta várom a Thor filmet, és nem csak azért mert szeretem a képregény adaptációkat, hanem azért is, mert úgy tudom a Marvel hatalmas dobásra készül a közeljövőben, és szándékozik egy filmbe sűríteni összes szuperhősét.
Chris Hemsworth remek választás volt Thor szerepére, bár be kell vallanom én nagyon féltem, hogy valaki olyat fognak felkérni, aki méltatlan lesz a szerepre. Chris Hemsworth neve nem sokat mond a laikusabbaknak, és ez főleg annak köszönhető, hogy az Ausztrál származású színész sokáig csak tv sorozatokban szerepelt, egészen a Star Trek-ig. Micsoda pazarlása ez a tehetségenk! Olyan társakat kapott maga mellé, mint Anthony Hopkins és Natalie Portman, így aztán kevésbé félek attól, hogy elrontják ezt a remek történetet.  A kisebb szerepekben is kedvenceket köszönthetek, mint például Ray Stevenson (aki a Róma című sorozatban nevetettet sokáig, mint Titus Pullo) vagy Kat Dennings (San Fernando völgye, 40 éves szűz, Dalok ismerkedéshez, Daydream Nation stb.). Ami viszont meglepett, hogy mind ezt a remek stábot Kenneth Branagh (Sok hűhó semmiért, Lóvá tett lovagok, Hamlet, Mesterdetektív stb.) irányítja rendezői székéből. Talán élete rendezése lesz ez a Marvel produkció.

Az emberek világába száműzött harcos története 2011. áprilisában kerül a magyar mozikba, addig is élvezzük a kiváló (angol nyelvű) előzetest!


 

A bejegyzés trackback címe:

https://molnaremese.blog.hu/api/trackback/id/tr942651574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása