The Eagle - A sas előzetes

Címkék: trailer

2011.02.08. 11:00

Már sokszor említettem azt az őrültségemet, hogy megnézek egy-egy filmet egy-egy (számomra) jobban csengő név miatt. Ez lesz a sorsa a The Eagle-nek is, hiszen (többek között) két olyan színész játssza a főszerepet, akiket nagyon szeretek, nem is beszélve a rendezőről. A főleg dokumentumfilmekben tevékenykedő Kevin Mcdonald-nak olyan mozikat köszönhetünk, mint Az utolsó skót király, A dolgok állása és most a The Eagle.
A római időszakot megidéző film két főszereplője Channing Tatum (Carter edző, Őrangyallal védtelenül, Step Up 1-2, A sereg nem enged, Bunyó,  G.I. Joe - A kobra árnyéka, Kedves John stb.), aki igen nagy fejlődésen megy át az utóbbi időkben, s akit egyre jobban szeretek, mint színészt. Társa az a Jamie Bell (Billy Elliot, A végzet őrei, Az áramlat, King Kong, Hallam Foe, Hipervándor stb.), aki személyes kedvencem. Kettejük különös kapcsolatáról szól ez a film, miközben Róma jelvényét, a híres sasmadarát indulnak megkeresni. Olyan színészek bukkannak még fel, mint Donald Sutherland, Mark Strong stb.
Külön érdekessége a filmnek, hogy 2009 .augusztusában, hazánkban forgatták, így aztán elég sok magyar név szerepel a stáblistán. Már csak ezért is érdemes lesz megnézni!

Várhatóan március 24-én mutatják majd be nálunk is a filmet, addig is itt a magyar feliratos előzetes!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://molnaremese.blog.hu/api/trackback/id/tr102646418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása