Levelek Júliának trailer

Címkék: trailer

2010.05.14. 23:24

Épp hogy csak lekerült a hazai moziműsorról a Dear John (Kedves John), máris itt egy újabb Amanda Seyfried mozi. Ezúttal sem vállalkozik túl nehéz feladatra a mostanság eléggé felkapott színésznő, hiszen romantikából ezúttal sem lesz hiány. Az Amerikában május 14-én bemutatott filmet Gary Winick (Édes kis semmiség, Hírtelen 30, Csajok háborúja) rendezte, és olyan mellékszereplőkkel pakolta meg, mint Gael Garcia Bernal és Franco Nero.
A fiatal amerika lány (Seyfried) Veronába utazik, a híres szerelmespár, Rómeó és Júlia otthonába, majd egy véletlen folytán a kezébe kerül egy Júliától szerelmi tanácsot kérő levél. Miután válaszol a 1957-ben íródott levélre, elhatározza, hogy segít  annak írójának (Vanessa Redgrave) megtalálni a rég elvesztettnek hitt szerelmet. A történet során természetesen nem csak az idős hölgy éli át újra az igaz érzések felhőtlen boldogságát, de fiatal segítőtársa is rátalál arra a valakire, aki valóban megdobbatja romantikus szívét.
Alább megtekinthető a film angol nyelvű trailere is.

Ez a film pusztán Gael Garcia Bernal miatti "rajongásom" által került ide fel, nem azért mert szeretem Taylor Swift zenéjét, vagy mert jön a nyár :D Mellesleg Olaszország, mint mindig,  most is csalogatóan gyönyörű! A főszerepben Amanda Seyfred és Christopher Egan.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://molnaremese.blog.hu/api/trackback/id/tr622004082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása