Océans - Természetfilm az óceánról

Címkék: trailer

2010.05.17. 22:51

Szeretem a természetfilmeket, a szép és jó természetfilmeket! És meglepően sok van belőlük, de kevesen vannak azok, akiket magával tud csábítani a filmkészítés ezen műfaja. Pedig, ha jobban belegondolunk, alig tudunk valamit a minket körülölelő, az életet adó természetről. Aki mégis veszi a bátorságot és megtekint egy-két hasonló témáról szóló filmet, az nem csak egy élményel lesz gazdagabb, de hasznos tudásanyaggal is! Tudjátok például, hogy az emberiség az ócánok mindössze 5%-át fedezte fel mindmáig? Szerintem ez egy igen megdöbbentő és izgalmas adat! Éppen ezért merem ajánlani a gyönyörű képekkel és izgalmas titkokkal foglalkozó Océans-t.
A filmet a francia Jacques Perrin és Jacques Cluzaod rendezte. Az angol nyelvű változat narrátora Pierce Brosnan, aki azt nyilatkozta a filmmel kapcsolatban, hogy reméli, hogy az ehhez hasonló filmek majd segítenek a fiatal nemzedéknek abban, hogy későbbi életük során segítsenek a természet megmentésében és óceánbiológusnak, vagy hasonló nemes célú foglalkozásnak szenteljék felnőttkorukat. Legalább nézzetek bele, itt a varázslatos, angol nyelvű előzetes!

Annyit még hozzátennék, hogy a film a Disney stúdió jóvoltából készült el (akiknek a 2009-es A Föld /The Earth/ című, gyönyörű természetfilmet is köszönhetjük), és több nyelvre (Olasz, Francia, Angol, Svéd stb.) is lefordították. Minden országban nagy sikereket ért el a mozi.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://molnaremese.blog.hu/api/trackback/id/tr452011613

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása