Elérkezett a sok port kavart negyedik epizódja Jack Sparrow kapitány kalandjainak, és most talán végre (megszabadulva Keira kisasszonytól és a csak koszosan elbűvölő Orlandótól) egy kellemes szereposztással húzhatják le az alkotók a következő bőrt erről a jól tejelő csontról. Vannak nagy rajongói a filmnek, vannak kedvelői és természetesen vannak utálói is. Én a középmezőnyt erősítem, és hozzátenném, hogy aki magyarul nézte eddig, az tényleg nem is tudom mit szerethetett/szeret benne. Johnny Depp akcentusa még mindig lenyűgöző, bár már sokkal kevésbé meglepő. Akárcsak kitűnő alakítása, főleg hogy ebben az új epizódban igencsak főszerephez jut (végre) , és társául is egy hozzá felérő Penélope Cruz-t sikerült kapnia. A rendezői székbe ezúttal az a Rob Marshall ülhetett be, akinek a Chicago-t, az Egy Gésa emlékiratai-t, vagy a 2009-es Kilenc-et is köszönhetjük.

Hogy milyen lesz az új kaland az "Ismeretlen vizeken", zombik és hableányok földjén, keresve a fiatalság forrását, hát az majd csak nyáron derül ki.
Addig is íme a magyar feliratos előzetes, mindenki csemegézzen kedvére!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://molnaremese.blog.hu/api/trackback/id/tr922599130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása