30 Seconds to Mars - This is war

Címkék: zene

2010.05.18. 20:51

A 30 Seconds to Mars nevű Los Angeles-i rockegyüttes 1998-ban alakult. A frontember Jared Leto, színész (Rekviem egy álomért, Amerikai Psycho, Harcosok klubbja, Pánikszoba, Nagy Sándor stb.), aki egy személyben a banda énekese és szövegírója is. Shannon Leto (dob), Jared testvére, akivel kezdetben "családi vállalkozásként " indították el az együttest. Első lemezüket 2002-ben adták ki 30 Seconds to Mars címen, de ez még nem jutott el igazán a nagyközönséghez, nem nyerte el annak tetszését. A második album, a Beautiful Lie már sokkal nagyobb sikereket könyvelhetett el, és ez nem csak annak volt köszönhető, hogy közrejátszott a lemez készítésében Josh Abraham (Linkin Park, Staind, Limp Bizkit, Velvet Revolver stb) zenei producer, hanem ez már kifejezett érdeme magának a zenei összeállításnak is. A kicsit kívülálló rock banda sokszor megosztja a véleményeket, de Jaredék mit sem törődnek a szakma véleményével, ők maguknak és rajongóiknak muzsikálnak igazán. Legújabb lemezük a This is War 2009. decemberében debütált, és mint mindig, most is megosztotta közönségét.

A This is War lemez borítóját az együttes, a rajongók által elküldött képek közül választotta ki, így lett a Tigris a győztes. A lemezt a U2-val dolgozó Flood és Steve Lillywhite producerelték, és érezhető is ez a "hatás" a számaik alatt. A lemezen egészen kiváló zenei anyagot hallhatunk. Ami leginkább jellemző az a sok vokál, ami tetten érhető még a gitárhangzásban is. A címadó dal (Kings and Queens) pedig méltán lesz sok fiatal kedvence, hiszen egy nagyon népszerű számítógépes játék, a Dragon Age alatt is hallható. Én, viszont kiemelnék még pár számot, többek között a Hurricane-t, a 100 Suns-t, a Night of the Hunter-t (aminek remix változata is készült), és a Search&Destroy-t.

30 seconds to mars hurricane mp3 | lyrics
free music downloads | music videos | pictures

30 seconds to mars night of the hunter mp3 | lyrics
free music downloads | music videos | pictures

Első klipjüket az új albumról, természetesen a Kings and Queens-ből készítették, és a rendező nem volt más, mint maga Jared. Én, személy szerint mind az együttest, mind az új albumot nagyon kedvelem!

A bejegyzés trackback címe:

https://molnaremese.blog.hu/api/trackback/id/tr872013924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása