Nem szokásom az ehhez hasonló filmek "reklámozása", mert valljuk be őszintén, elég egyforma mind. A különbség a színészekben rejlik, pedig a forgatókönyvben kéne valami kellemesen újat produkálni. (Csak a nővérem miatt teszem mégis közzé, mert tudom, hogy ő szereti a hasonló tipusú filmeket. Nem mondhatja senki, hogy nem vagyok aranyos hugica! :P ) A Killers rendezője az a Robert Luketic, akinek olyan 'remekműveket' köszönhetünk, mint a 21 vagy a Csúf igazság. Az Ausztrál rendező legújabb filmjét június 4-én mutatják majd be Amerikában olyan mellékszereplőkkel, mint Tom Selleck, Catherine O’Hara, Rob Riggle és Martin Mull.
Az akció vígjáték nagyvonalakban arról szól, hogy Jen (Katherine Heigl) egy, a szüleivel való európai nyaralás során megismerkedik egy titokzatos férfival, Spencerrel (Aston Kutcher), aki valójában egy szupertitkos orgyilkos. A lányt magával rántja a fiú titokzatos sármja és természetesen ez egy nagy szerelembe torkollik majd. A kicsit Mr. és Mrs. Smith-re emlékeztető mozi, kitűnő kikapcsolódás lehet majd minden valamirevaló hölgynek, akik azon kívül, hogy gyönyörködhetnek Ashton kockás felsőtestében (mint én), ki tudnak majd kapcsolódni a közepesen eredeti vígjátékon. A férfiak viszont már csak akkor fogják élvezni, ha elviszik barátnőiket, és végig őket nézik majd a film alatt, mert az biztosan szórakoztatóbb élménnyel fog szolgálni. Bár, ki tudja?! Azért szükség van ilyenekre is, belátom, csak engem ne rángassanak el rá! :D

Itt a film előzetese!

A bejegyzés trackback címe:

https://molnaremese.blog.hu/api/trackback/id/tr402027918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása