Priest - A pap előzetes

Címkék: trailer

2011.02.01. 14:35

Scott Charles Stewars a Légió után egy újabb apokalipszis történetet dolgoz fel, de egészen új történettel. Meglovagolva egy horrorisztikus koreai (manhwa) képregény ( 프리스트 - Priest) sikerét, megpróbálja meghódítani vele a mozivásznat is. Paul Bettany-tól úgy látszik nehezen, vagy legalábbis nem szívesen válik meg az eddig két filmes rendező, de miért is tenné, mikor már egyszer bebizonyította, hogy elviszi a hátán a filmjét. A Priest-ben talán sikeresebben sikerült a további szereposztás is, hiszen olyan színészek játszanak Bettany mellett, mint Karl Urban (Gyűrük ura,: Két torony, A király visszatér,  Bourne-csapda, Star Trek, Red stb.), Cam Gigandet (A túlvilág szülötte, Twilight, Pandorum, Könnyű nőcske stb.), Maggie Q (Csúcsformában 2, Mission Impossible 3,  Die Hard 4.0, Szex telefonhívásra, New York, I love You stb.), Christopher Plummer (A muzsika hangja, A bennfentes, Egy csodálatos elme, Sziriana, A belső ember, Dr. Parnassus és a képzelet birodalma stb.).
A történet szerint egy pap elhagyva hivatását, és egyházát elindul megkeresni unokahúgát, akit elraboltak a vámpírok. Az eredeti képregényben ugyan szó sincsen gonosz vérszívókról, csupán bukott angyalokról és hitét vesztett emberekről, de biztosan kellett valami mai kedvelt csalétek a nézőközönség számára, és mi lenne ennél jobb, mint egy jó kis vámpírtörténet.

Íme a magyar feliratos előzetes, ami egész ígéretesnek tűnik. Minden valószínűséggel idén nyáron mutatják majd be hazánkban a filmet, addig érjük be ennyivel.

A bejegyzés trackback címe:

https://molnaremese.blog.hu/api/trackback/id/tr82630688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása