The Rite - Rítus előzetes

Címkék: trailer

2011.02.05. 09:00

Mikael Hafström szereti borzongatni közönségét, és valljuk be nem is csinálja olyan rosszul. A Kisiklottak, A könyörtelenek az 1408 rendezője ezúttal magát az ördögöt idézi meg nekünk, hogy aztán Anthony Hopkins-al karöltve egy olyan mozival kísértsen minket, ami nem elég, hogy önmagában egy horror, de ráadásként még igaz történeten is alapszik. Az ördögűzésiskolájába nem először tesszük be a lábunkat (Az ördögűző, Stigmata stb), de ebben a filmben nem önmagában a földöntúli gonoszság a "rémisztő". Az igazság az, ami kísérteties hangulatot idéz elő. Jómagam nem riadok vissza egy kellemes borzongástól, mondhatom, hogy kifejezetten szeretem a horror és thriller alkotásokat, de néha egy-egy igaz történet még rám is rám tudja hozni a frászt. Nagyon hatásos eszköz.
Anthony Hopkins mellett egy ifú, ír származású színész Colin O'Donoghue mutatkozik be a nagyközönség előtt, akit eddig főleg sorozatok révén ismerhetünk (Love is the Drug, Fair City, Dublini doktorok, Tudorok stb.). Lássuk, mit tud még tanítani e két remek színész az 21. század hitevesztett embereinek ördögűzés iskolájáról.

Hazánkban Március elején kerül bemutatásra a Rítus, addig iis tt van a magyar feliratos előzetes.


 

A bejegyzés trackback címe:

https://molnaremese.blog.hu/api/trackback/id/tr312639825

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása