The Adjustment Bureau trailer

Címkék: trailer

2010.05.16. 12:52

Nem is tudom hol kezdjem. Szavakat sem találok, ugyanis nem vagyok képes felfogni, hogy egy olyan remek színész, mint amilyen Matt Damon, hogy vállalhatott el (pláne a Bourne filmek negyedik darabja (Green Zone), a Legyőzhetetlen (Invictus) és az Informátor (The Informant) után/előtt) egy ennyire "tipikusnak tűnő" mozit. Lehet, hogy még egy, az ő kvalitásával rendelkező színésznek is szüksége van egy kis pihenőre? Előfordulhat, hogy túlságosan is előítéletes vagyok, de az előzetes alapján nekem egy fajta A doboz (The Box)- Mátrix -Dark City hatása, utánérzése van a filmnek. Ettől persze, lehet, hogy még a végén pozitív csalódást fog okozni. Senkit nem szándékom befolyásolni! Az, azért megnyugtatja kicsit a szívemet, hogy Matt Damon és a keménykalap, valahogy mégis jó párosítás :D
A történet(sajnos) nem túl bonyolult, a főmotívumot egy románc viszi. David Norris (Matt Damon) egy nagy jövőjű politikus, aki beleszeret egy profi balerinába (Emily Blunt), de amint kapcsolatuk kibontakozna, ráébred, hogy a végzete egy keménykalapos, ballonkabátos csoport kezében van.
A film alapjául szolgáló novella a híres sci-fi író, Philip K. Dick (Szárnyas fejvadász) tollából származik, míg a mozit a Bourne Ultimátum társírója, George Nolfi rendezi.
Alább látható az angol nyelvű trailer.

A mellékszerepekben, többek között: John Slattery, Daniel Dae Kim és Terence Stamp. A filmet az Egyesült Államokban 2010. szeptember 17-én mutatják majd be. Hogy hozzánk mikor érkezik majd meg, illetve, hogy megérkezik e majd egyáltalán, egyenlőre nem tudni.

 


 

A bejegyzés trackback címe:

https://molnaremese.blog.hu/api/trackback/id/tr612006997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása